Elsöprő győzelmet aratott az Aquaprofit-NTSK

A címvédő Aquaprofit-NTSK egyetlen pontot "engedett el" a 2016.február 28-án Nagykanizsán megrendezett viadalon az Aquaréna Kőbánya SC-vel szemben. Az eredmény 11:1 a nagykanizsai sakkozók javára. Az NB1-ben érdekelt klubcsapatunk hazai környezetben játszotta első 2016-os sakkmérkőzését, a szezon ötödik fordulójában.

A bajnoki címvédő és jelenleg is éllovas nagykanizsaiak kellő óvatossággal közelítették a meccset, ám végül annál magabiztosabban hozták a kiváló eredményeket. Nádasi Tamás nyilatkozott a meccsről: "Elég jó erőkből álló középcsapatot győztünk le nagyon nagy fölénnyel. Nagykanizsai sakkcsapatunk valamennyi játékosát, hazaiakat és idegenlégiósokat egyárant, nagy dicséret illeti. Több parti is csak a játékidő vége felé fejeződött be. Játékosaink komoly küzdeni tudásról tettek tanúbizonyságot. Kidomborodott sakkozóink kiemelkedő játéktudása."

A vasárnapi győzelemmel csapatunk komoly lépést tett a 9. bajnoki cím elnyerése felé. 3,5 pontra növeltük előnyünket Pakssal szemben. Ez a két csapat toronymagasan vezeti a bajnokságot. Pakssal még hátra van a rangadó utolsó fordulója. Az NB1 B-s csapatunk (Aquaprofit NTSK II.) is nyerte a hétvégi mérkőzését, csoportjában ő is vezeti a bajnokságot.

Eredmények(elöl a hazaiak):
Jefimenko-Roganovic 1-0
Balogh Cs.-Izsák 1-0
Ivanisevics-Nagy G. döntetlen
Márkus-Könnyű J. 1-0
Lupulescu-Krizsány 1-0
Gledura-Turzó 1-0
Pintér J.-Marjanovic döntetlen
Medvegy-Farkas R. 1-0
Aczél Gy.-Haszon 1-0
Galyas-Vicsai 1-0
Bodó-Urhegyi 1-0
Gara T.-Polyik 1-0


 

Hozzáadta: aquaprofitnovak | Hozzáadva: 2016.02.29 12:11


© 2012 Aquaprofit Nagykanizsai Tungsram Sakk-Klub - Minden jog fenntartva!