Rekordteljesítmény 2016. év utolsó mérkőzésen

A megerősödött, rendkívül szívós dunaharasztiak ellen a biztos győzelmet tűztük ki célul. A cél végül is teljesült.
Küzdelmes mérkőzéseken született meg szinte mindegyik győzelmünk 2016. december 11-i Dunaharaszti MTK elleni rangadón. Ez alól talán Kántor Gergely partija a kivétel, aki azonnal kihasználta ellenfele pontatlanságát. Összességében ellenfelünk is minden dicséretet megérdemel, hiszen eddig a legkeményebb ellenállást tanúsították ebben a bajnoki évben. Egyénileg az élre kívánkozik Aczél Gergely és Gara Tícia hibátlan teljesítménye.
Csapatunk egy- két rekordot mindenképpen felállított az eddigiekhez képest. Velünk most fordult elő először, hogy egyetlen mérkőzést sem veszítettünk az őszi szezonban. A 9,5 pontos mérkőzésenkénti átlag is minden bizonnyal új csúcs a bajnokság e szakaszában. Ezt nyilván nem is lehet tartani, hiszen a nagy ellenfelek ezután következnek.
A megszerzett jelentős előny mindenképpen biztató a folytatást illetően. A sorsoláskor jósolt s átrendeződésből „földrengésszerű” változások nem következtek, de a korábbiakhoz képest figyelemre méltó az átalakulás.
Ezen mérkőzés fantasztikus zárása a 2016-os évnek! Örömmel és várakozással teli nézünk a 2017-es év és a bajnokság következő szakasza elé!
 

Hozzáadta: aquaprofitnovak | Hozzáadva: 2017.01.16 05:23


© 2012 Aquaprofit Nagykanizsai Tungsram Sakk-Klub - Minden jog fenntartva!