Az Aquaprofit-NTSK eredményeinek köszönhetően több magyar és külföldi top játékos is hozzánk igazolt. Ma már a csapatot erősíti az indiai világbajnok, Viswanathan Anand és a 24 éve a világ legjobb női játékosa, Polgár Judit is. Ugyancsak a sorainkban tudhatjuk a 2008 őszén leszerződtetett Polgár Zsófiát, valamint a magyar élvonalban meghatározó nagymesterek közül a nemzet sportolóját, Portisch Lajost, az olimpiai bajnok Ribli Zoltánt, továbbá Balogh Csabát, Pintér Józsefet is és olyan nemzetközi szinten is meghatározó játékosokat, mint pl. a spanyol Alexei Shirov, az ukrán Zahar Efimenko és a német Arkadij Naiditsch.

Polgár Judit - 2006. novemberi szenzációs leigazolásában nagy szerepe volt az Aquaprofit Zrt. vezetőinek. A XX.század női sakkozójának választott világsztár több mint 15 év után az Aquaprofit Nagykanizsai Tungsram Sakk-Klub színeiben ismét bekapcsolódott a honi bajnoki csatákba! Immáron ötvennyolcadszor vezeti a női világranglistát, 2012-ben pedig a világ tíz legokosabb embere közé választották!

Viswanathan Anand - A világ leggyorsabban játszó sakkozója, a rövidített játékidejű sakkozásban utolérhetetlen. Sikerült már átlépnie a FIDE ranglistán a 2800-as álomhatárt. 2008-ban igazolt le a csapathoz, ahol a 2009/2010-es szezon második fordulójában győzelemmel mutatkozott be.

Portisch Lajos nemzetközi nagymester kilencszer nyerte meg Magyarország férfi sakkbajnokságát, nyolcszor került be a világbajnokjelöltek közé, s hosszabb ideig a világ öt legjobb sakkozójának egyike volt. Húsz sakkolimpián kétszáz játszmával járult hozzá férfi válogatottunk 1978-as aranyérméhez és több más magas helyezéséhez.
 

© 2012 Aquaprofit Nagykanizsai Tungsram Sakk-Klub - Minden jog fenntartva!